De Dag van de Duurzaamheid is niemand in Bodegraven-Reeuwijk ontgaan. Fietsers kregen applaus en plastic werd opgevist uit de Oude Rijn. Ook werden duurzame ondernemers verrast met een boeket bloemen. Domino’s Pizza ontving het boeket, omdat zij de pizza’s bezorgen op e-bikes. Plus Hoogendoorn supermarkt in Waarder voor het ruime aanbod aan Fairtrade producten in de winkel. En Edelman voor het plaatsen van zonnepanelen en het geven van een masterclass daarover.

In de avond verzamelden alle bewoners die duurzaam en betrokken zijn voor een bijeenkomst. Tijdens speeddates werden vragen, ideeën, kennis en ervaring uitgewisseld. Belangrijke informatie voor stichting Duurzaam Bodegraven-Reeuwijk, want de stichting wil bestaande kennis en activiteiten verbinden en zo zorgen voor een nog duurzamere gemeente.