Op 11 november is het 5-jarig bestaan van SDBR gevierd met een gezellige borrel en heerlijke hapjes van Marian Humme. We hebben teruggeblikt op de afgelopen jaren en zijn trots op wat we in die tijd bereikt hebben: excursies, Repair Cafés, Buurtmoestuin Vrije Nesse en Hortus Populus, rally elektrische auto’s, schap met lokale producten in de Jumbo, Fairtrade en de strippenkaartactie voor bedrijven.

Ook hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor ons werk in de toekomst: Arthur zette ons aan het denken over de enormiteit van de opgave om elektrisch rijden in te voeren, energie te besparen en vraag hoe wij in de komende drie jaar 5% duurzaam opgewekte energie kunnen verhogen tot 16% (zoals staat in de overheidsplannen). We moeten direct samen aan de slag en nu de verandering inzetten. Samen kunnen we meer dan alleen: we kunnen elkaar inspireren, activeren, kennis delen en elkaar vooral meenemen op de weg naar een duurzame toekomst.

Oproep: We zijn op zoek naar een enthousiast nieuw bestuurslid om te Stichting mee te versterken, bij voorkeur met kennis van of interesse in de sociale sector. Neem bij interesse of voor meer informatie contact met ons op via info@duurzaambodegravenreeuwijk.nl