Lezingen en kennis delen.
Donderdag 25 augustus geeft Sanne Walraven een lezing over natuurlijke voeding tijdens de zwangerschap en de eerste levensjaren van kinderen. Van 19.30 tot 20.30 uur neemt ze je mee in de zoektocht naar een gezonde start voor je kind. Kosten zijn € 7,50 inclusief thee of koffie. Locatie: Hortus Populus.
Aanmelden via lezingen@hortuspopulus.nl
Vrijdag 2 en zaterdag 3 september, 10 – 12 uur. Op de Hortus Populus staan in de Romeinse tuin meer dan 50 soorten kruiden. Romeinse -, keuken – en medicinale kruiden.
Een rondleiding, uitleg en verkoop van kruiden, gedroogde keukenkruiden, thee en een aantal huismiddelen. Kom je kennis en mogelijkheden vergroten!

Nature Impact Days, op de Hortus Populus zaterdag 27 augustus van 9 – 13 uurIVN Zuid Hollend en de Groene Motor organiseren speciaal voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Jongeren komen in aanraking met Groen vrijwilligers werk

en Groene organisaties krijgen meer bekendheid. Op de Hortus Populus bieden we spannende klussen aan: de sloot weer laten doorstromen en moeilijke wied-opdrachten. Leuk, boeiend en vooral gezellig. Er is veel te doen op de Hortus Populus dus meld je aan. We sluiten af met een heerlijke lunch. Meld je aan !!!! via https://bit.ly/natureimpactdays2022