Het seizoen voor de groenten, kruiden en bloemen begint weer. Half mei geven we de eerste abonnementen uit. We zien uit naar je komst !
Ook los van de abonnementen zijn er diverse lokale gezonden producten te koop. Om deze te bestellen is een aparte inlogcode nodig die toegang geeft tot een webshop. Vraag die inlog mogelijkheden vooral aan !  Eieren, kaas, melk, fruit, meel en pasta kunnen via de Hortus geleverd worden. De winkel is open op vrijdag- en zaterdagochtend van 10 – 12 uur. Losse verkoop is er ook van zelf te plukken bloemen uit de pluktuin en de door ons zelf ingemaakte producten als jam, sauzen en ingemaakte groenten.
Theo Klomp, de tuinman, heeft al vanaf eind januari de grond klaargemaakt, zaden voor uiteenlopende gewassen gezaaid. Wanneer de IJsheiligen rustig verlopen dan lukt het om in het weekend van 20 en 21 mei groots te starten.

Met op 21 mei een Groeimarkt in samenwerking met Nieuw Gouda en Nieuw Alphen. Tussen 10 en 16 uur zijn er veel informatiestands, korte workshops van o.a. Yoga, Qi gong en koudetraining. Veel activiteiten voor kinderen en een afsluiting met live muziek van de band Soul Stew.Toegang is gratis.

Maar dat is nog niet alles. Workshops, lezingen, open dagen en dagen met extra bijzondere producten worden dit jaar vaak georganiseerd. Een boeiend programma! Lessen aan basisscholen worden ook samengesteld en gegeven.
Wil je bijdragen aan dit project, HEEL GRAAG. Kennis en extra handen maken dat we echt een verschil kunnen maken. Kijk op de website van de Hortus Populus volg hen op facebook en Instagram en kom vooral eens kijken. De tuin is open om te zijn en om te werken op dinsdag-tot en met zaterdagochtend van 9 – 12 uur.